Екоактивистката Грета Тунберг заяви, че тези, които я атакуват, включително

...
Екоактивистката Грета Тунберг заяви, че тези, които я атакуват, включително
Коментари Харесай

Грета Тунберг: Критиките на Доналд Тръмп са просто смешни

Екоактивистката Грета Тунберг съобщи, че тези, които я нападат, в това число американският президент Доналд Тръмп, са „ ужасени младежите да не донесат смяна, която те не желаят “. Това написа изданието Politico, представено от организация " Фокус ".
В предаването „ Днес “ на BBC Radio 4, в което тя гостуваше в понеделник, Тунберг бе запитана какво мисли за рецензиите към нея от страна на Тръмп и други.  „ Тези офанзиви са просто смешни “, сподели 16-годишната шведка. „ Защото желая да кажа, че те явно не значат нищо. Ами допускам, несъмнено, че значи нещо. Това значи, че се ужасяват от това, че младежите внасят смяна, която те не желаят. Но това е единствено доказателство, че в действителност вършим нещо. И че те ни считат за някакъв тип опасност “.
Припомняме, че по-рано този месец, откакто списание Time разгласи Тунберг за персона на годината, Тръмп написа в Twitter: „ Грета би трябвало да работи върху казуса си с ръководството на гнева, а по-късно да отиде на добър демодиран филм с другар! Успокой се, Грета, успокой се! “
Шоуто на BBC включи и полемика сред Тунберг и Дейвид Атънбъро, в която натуралистът похвали тийнейджърката за повишение на осведомеността за климатичната рецесия.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР