Екоактивисти използваха пожарна кола, за да напръскат с червена боя

...
Екоактивисти използваха пожарна кола, за да напръскат с червена боя
Коментари Харесай

Екоактивисти напръскаха с фалшива кръв министерство в Лондон

Екоактивисти използваха пожарна кола , с цел да напръскат с алена багра фасадата на английското финансово министерство за да привлекат вниманието към неуспеха на държавното управление съгласно тях да предотврати щръкнал климатичен прелом, съобщи Ройтерс.

 екоактивисти Лондон подправена кръв

Активистите дойдоха при министерството с пожарна кола и напръскаха постройката с алена багра през маркуча. В един миг те изгубиха надзор над маркуча.

След това четирима деятели застанаха на покрива на пожарната кола, на която имаше афиш с надпис " Спрете да финансирате климатичната гибел " . Стълбите на министерството бяха залети с алена багра.

 екоактивисти Лондон подправена кръв

Организацията " Икстинкшън рибелиън " сподели, че нейните деятели са излели 1800 литра подправена кръв при министерството.

Полицията съобщи, че е арестувала четирима души по съмнение в незаконно нанасяне на вреди и че някои пътища са били затворени . Органите на реда се чудеха какво да вършат с пожарната кола, защото водачът беше извадил ключовете.

Активистите споделиха, че автомобилът е бил платен посредством уеб страницата за електронна търговия " Ибей ".

" Икстинкшън рибелиън " желае държавните управления да бъдат принудени посредством ненасилствени прояви на гражданско непокорство да понижат въглеродните излъчвания и да предотвратят климатична рецесия, която съгласно организацията ще аргументи апетит и обществен срив.

 екоактивисти Лондон подправена кръв

 екоактивисти Лондон подправена кръв

Източник: БТА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР