Екипът на Vivacom изразява дълбокото си съчувствие към народите на

...
Екипът на Vivacom изразява дълбокото си съчувствие към народите на
Коментари Харесай

Vivacom предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия - Технологии

Екипът на Vivacom показва дълбокото си състрадание към народите на Турция и Сирия, чиито страни бяха изумени от опустошителни трусове. В знак на поддръжка и съпричастност Vivacom дава безвъзмездни интернационалните диалози към Турция и Сирия, както и безвъзмезден роуминг в Турция.

От през днешния ден до 15 февруари за всички наши частни клиенти на закрепени и мобилни абонаментни услуги осигуряваме по 1000 минути за интернационалните диалози към двете страни, наранени от земетресението, както и безвъзмезден роуминг за всички наши частни клиенти на мобилни абонаментни услуги в Турция.

Ангажиментът на Vivacom е част от напъните на United Group да обезпечи поддръжка във всички седем страни, в които участва, като даде безвъзмездни интернационалните позвънявания на своите клиенти към Турция и Сирия. В същия интервал телеком бизнесите – част от United Group – в България, Гърция, Хърватска и Словения, ще дават и безвъзмезден роуминг на мобилните си клиенти в Турция.

Екипите в България и всички страни, в които United Group участва, показват вяра, че ще бъдат открити още оживели. Оставаме в подготвеност да удължим поддръжката си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР