Екипът на отделението Уши, нос, гърло“ към МБАЛ-Шумен получи днес

...
Екипът на отделението Уши, нос, гърло“ към МБАЛ-Шумен получи днес
Коментари Харесай

В Шумен връчиха наградата за най-добър медицински колектив на годината

Екипът на отделението „ Уши, нос, гърло “ към МБАЛ-Шумен получи през днешния ден премията „ Заслужил медицински колектив “ на Община Шумен за 2022 година.

Това стана при започване на съвещанието на Общинския съвет. Приза с лика на Св. Иван Рилски и специфичен диплом връчиха кметът Любомир Христов и ръководителят на Общинския съвет Ася Аспарухова.

Любомир Христов поздрави лекарите. Той напомни, че през тази година отделението навърши 70 години от своето основаване. „ Но не това e повода за тази премия. УНГ в МБАЛ – Шумен ползва съвременни оперативни способи на лекуване на тези заболявания още в най-ранна детска възраст и това го прави едно от водещите здравни заведения в страната. Благодарим ви. Гордеем се с вас. Пожелавам ви здраве и продължавайте да работите със същата отдаденост във вашата благородна специалност, “ сподели кметът.

Отличието получи доктор Ивелин Христов. От името на своите сътрудници и началника на отделението доктор Красимир Бозов той изрече признателност за високата оценка за всичко, което експертите вършат за пациентите и за развиването на ушното поделение в шуменската болница. „ Вие го оценихте през днешния ден с тази премия и това ни прави щастливи. Наистина, отделението през последните 15 години се разви доста. Постигнахме трето равнище на подготвеност, каквото имат клиниките в България, развихме и използваме най-модерна технология и считаме, че по този начин даваме нашия принос за здравето  на популацията освен в Шумен, само че и в цяла североизточна България, “ сподели доктор Христов “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР