Екипът на Димитър Бербатов излезе с позиция след пресконференцията на

...
Екипът на Димитър Бербатов излезе с позиция след пресконференцията на
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов излезе с позиция след пресконференцията на Михайлов

Екипът на Димитър Бербатов излезе с позиция след конференцията на президента на БФС Борислав Михайлов във вторник.

„ Нищо ново под слънцето – БФС пренебрегва настояването на 280 клуба постоянният конгрес на 18 март 2022 година да бъде избирателен и да премине по съответен дневен ред”.

„ Когато искаш да заблудиш, казваш нещо погрешно, отказваш да отговаряш на въпроси и сменяш тематиката. Точно това направи Борислав Михайлов на конференцията на БФС, след съвещанието на Изпълнителния комитет. Дали е споделил цялата истина на членовете на Изпълнителния комитет, или и тях е подвел, както се опита да направи с публицистите, няма по какъв начин да знаем, само че ето и самата истина”.

„ Редовният конгрес на БФС е призован и регистриран в Търговския указател за 18 март 2022 година Според дневния ред този конгрес е избирателен. За да бъдат обаче сигурни клубовете, че директно преди конгреса този дневен ред няма да бъде изменен от Изпълнителния комитет на БФС и точките, свързани с избора на ново управление да изчезнат, те се проведоха и събраха подписка за това”.

„ Клубовете желаеха свикването на конгрес, базирайки се на Устава на футболния съюз по дневен ред, повтарящ дневния ред на свикания към този момент конгрес, само че допълнен с още няколко основни точки. Точно в това се състои лъжата на БФС, а точно – че дневният ред е един и същ”.

„ Това, което е ясно, е, че има плануван конгрес и по думите на Михайлов – той ще е избирателен! Остава да разберем дали ще остане подобен, или от БФС отново ще излъжат и най-нагло ще го трансформират пред очите на цялата футболна общественост”.

„ Не може БФС да си разрешава да лъже своите членове, които са нито толкоз глупави, за каквито ги мислят, нито толкоз уплашени, колкото са били до момента. Другата част от истината е, че мобилизацията за събиране на контрадекларации е цялостна и продължава”.

„ Апелираме към клубовете, искащи смяната да бъде реалност: Не се подвеждайте по нелепи закани, нямащи нищо общо с Устава на БФС и Закона”!

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР