Екипът на Actualno.com събра най-важното от деня в няколко заглавия.

...
Екипът на Actualno.com събра най-важното от деня в няколко заглавия.
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 август

Екипът на Actualno.com събра най-важното от деня в няколко заглавия.
ОТКРИХА ВТОРИ РАЗЛОЖЕН ТРУП КРАЙ ВОДОЕМА В НЕГОВАН
Втoри мъртвец e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн, близo дo първoтo рaзфacoвaнo тялo, потвърдиха за БГНЕС от Министерство на вътрешните работи. Cпoрeд пoлициятa cтaвa въпрoc зa eдин и cъщ криминaлeн cлучaй. Все още се открива дали откритият по-рано денем мъртвец е на жена. Той е бил с огнестрелна рана, cлeд тoвa нaтъпкaн в бидoни c oтрязaни глaвa и крaйници. Вeрoятнo и при втoрия cлучaй ce кacae зa нacилcтвeнa cмърт. Според полицията умрелите евентуално са мъж и жена.
ДНК ПРОБА ПОТВЪРДИ: МАРТИН ТРИФОНОВ Е ИЗНАСИЛИ И УБИЛ ДЕТЕТО В СОТИРЯ
Категорично е доказано от ДНК тестът, че 21-годишния мъж е причинител на действието. Утре сутринта към делото ще бъде присъединена експертна информация от ДНК профила на обвинения. По-рано през днешния ден стана ясно, че обвиненият е направил цялостни признания пред пред служебния си бранител. Това се е случило в болничното заведение в Сливен.Трифонов беше настанен в лечебното заведение в петък, откакто беше прострелян в краката при залавянето му.
Вътрешна македонска революционна организация НАСТОЯВА ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ НА ПЕДОФИЛИ И ИЗНАСИЛВАЧИ
" Поставяме на фокуса на обществото и химическата кастрация като наказване при обезчестяване, педофилия и други полови извращения ". Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, оповестиха от пресцентъра на партията. Позицията идва след следващото брутално закононарушение, осъществено от човек, който не се вписва в нормите на естественото модерно българско общество. " Случаят с жестокото обезчестяване и последвало ликвидиране на 7-годишната Кристин в село Сотиря не трябва да остане просто следващият абзац от дългата сводка с закононарушения осъществени от маргинални субекти. Това е признак за сериозността на казуса, за който ние от Вътрешна македонска революционна организация приказваме от години.

Валери Симеонов разгласи, че предстоят съществени промени в връзките с ГЕРБ. Според водачът на НФСБ, проблеми в стопанската система на страната постановат незабавни диалози с партията на Бойко Борисов. ще изиска нови договаряния с ГЕРБ и нов формат на патриотичната коалиция сред НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация.
ТИТЛА ЗА АНСАМБЪЛА НА ОБРЪЧИ И БУХАЛКИ В МИНСК
Българският отбор по художествена гимнастика завоюва златен орден във финала на обръчи и бухалки на Световната купа в Минск. Родните грации се показаха чудесно и заслужиха оценка 28.600, което им донесе купата. На второ място остана тимът на Беларус, а бронзовите медали са за гимнастичките на Украйна. По-рано през днешния ден ансамбълът ни завоюва и бронзов орден на пет топки
 

Обединеното кралство може да се сблъска с дефицит на гориво, храни и медикаменти и блокирани пристанища и летища, в случай че Лондон напусне Европейския съюз без каквато и да е договорка, конфиденциален държавен документ. е бил формиран по-рано този месец от кабинета под кодовото име „ Операция Йелоухамър “. Той предлага взор върху прикрито обмисляне, което се прави от държавното управление на Обединеното кралство, с цел да се предотврати евентуален срив в английската инфраструктура.

Председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер е бил настанен по неотложност в болница за интервенция, заяви прес-службата на Европейска комисия. Заради хоспитализация Юнкер е трябвало да прекъсне отпуската си в Австрия. Операцията по отстраняването на жлъчния мехур ще се извърши в Люксембург.

Въпреки че Земята е на 4,54 милиарда години, скалите по нея не са. Множеството процеси, които оформят кората и по-високите равнища на нашата планета, трансформират тези скали непрекъснато: те се образуват, порастват, унищожават се, трансформират се в прахуляк, а по-късно се трансформират назад в скали. Някои от най-старите скали на Земята съществуват от към 4 милиарда години, само че откривателите считат, че в този момент са разкрили доказателства за нещо доста по-старо от тях. Диаманти, открити в Бразилия, загатват за скален контейнер, ситуиран на най-малко 410 километра под морското ниво, който може да бъде единствено десетки милиони години по-млад от самата Земя. Изследването е оповестено в авторитетното научно списание „ Science “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР