Екип на полицията в Шумен установи 16-годишен неправоспособен младеж да

...
Екип на полицията в Шумен установи 16-годишен неправоспособен младеж да
Коментари Харесай

16-годишен е задържан да шофира на път за училище

Екип на полицията в Шумен откри 16-годишен недееспособен юноша да кара на път за учебно заведение рано тази, оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Младежът попаднал в полезрението на униформените още преди дни. Забелязали, че лекият автомобил се ръководи от лидер, изглеждащ малолетен. Тази заран, излизайки от ул. „ Цар Освободител “ в Шумен, към този момент бил спрян от униформените. Той пренебрегнал сигналите на полицията и траял в посока бул. “Симеон Велики “, през бул. “ Плиска “, където навлязъл в насрещното придвижване.

16-годишният е застигнат от различен екип, който го последвал със светлинна и звукова сигнализация, което към този момент принудило младежът да спре. При инспекцията е открито, че колата с варненска регистрация. Момчето обяснило, че бърза за учебно заведение и по тази причина взело автомобила на родственик.

Съставени са му три акта за административни нарушаване - за ръководство без да има удостоверение за ръководство на МПС, за несъблюдение на полицейски разпоредби и за нахлуване в насрещната лента за придвижване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР