Ежегодният благотворителен базар на Международен женски клуб – София ще

...
Ежегодният благотворителен базар на Международен женски клуб – София ще
Коментари Харесай

Светът идва при теб с 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София


Ежегодният благотворителен базар на Международен женски клуб – София ще показа културата и традициите на страни от целия свят за 24-ти следващ път. Тази година събитието ще се организира на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети за базара могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Благотворителният базар е едно от най-популярните събития в столицата, което повече от 20 години дава опция на страни от целия свят да показват своите обичаи под формата на ръчно направени артикули, сувенири, шедьоври от националната им кухня, присъщи дрехи и разнообразна културна стратегия. По този метод събитието набира средства за голям брой просветителни, здравни и обществени дела в България. Международен женски клуб – София осъществя благотворителния базар с поддръжката на представители на интернационалната общественост в страната – посланици, представители на дипломатически задачи и техните фамилии, както и с помощта на помощта на редица компании и многочислени доброволци .

Миналата година в събитието се включиха 59 страни , които показаха културата и традициите си пред 10,000 гости . По този метод бяха събрани 373,000 лева, с които бяха подкрепени непосредствено 24 значими дела. Средствата бяха употребявани за подпомагането на деца с онкологични болести, хора в неравностойно състояние, възрастни със съществени увреждания и деца, лишени от родителска грижа. Работата по тези планове беше осъществена в съдействие с организации, които поддържат хора със специфични потребности, малцинства, уязвими групи, възрастни хора и други благородни дела.

Стандартните билети за Базара са на стойност от 5 лева, а тези за студенти и пенсионери – 2 лева Предлага се и смесен билет за фамилии на цена от 12 лева, както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност от 25 лева , който дава достъп до церемонията за разкриване на Базара с всички публични посетители, както и специфични дарове от Международен женски клуб – София.

Както всяка година, по този начин и тази, всички доходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните начинания и планове, които Международен женски клуб – София поддържа .

24-тият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се организира със специфичната поддръжка на сътрудниците на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., Форс Делта, Алайд Пикфордс, Екопак, Българска търговско-промишлена палата и Съвет на дамите в бизнеса.

За Международен Женски Клуб – София:

Международен женски клуб – София е организация с нестопанска цел със следната задача: посрещане и подкрепяне на новодошлите в България, задълбочаване на познанията за страната, поощряване на положителната воля и другарството измежду членовете на клуба и оказване на финансова и материална поддръжка, ориентирана към обществено значими дела. Организацията се състои от 110 членове, които съставляват 42 страни от целия свят.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете ТУК, както и във фейсбук страницата на Международен женски клуб – София

Повече за Базара може да откриете на ТУК

Билети за Базара може да закупите от ТУК

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР