Ех, момичета! Колко е хубаво, че е златна есен, нали?

...
Ех, момичета! Колко е хубаво, че е златна есен, нали?
Коментари Харесай

Празнувайте с нас есента!

Ех, девойки! Колко е хубаво, че е златна есен, нали? След всички чудни неща, които ни се случиха напролет и лятото, не щеш ли към този момент сме тук – в най-вкусния, благоуханен, кондензиран, пъстър и луксозен сезон! Той не е бълбукащ и бистър като пресен пролетен флирт, а мъждив, благоуханен и сладко-кисел като огромна обич!Есента би била жалка картина на безпомощно очакване на дъждове и снегове, само че с помощта на лорд Somersby това не е по този начин. Той, обичаният лорд на сърцата ни, знае, че ние, девойките, непрекъснато имаме потребност от още и още хубост. Затова се е погрижил за ярките есенни залези, детонацията на цветовете в горите, тези пресен въздух и тишина, отразени в дълбоките красиви води на планинските езера... Ах!



Нашият лорд знае и това, че есента е най-големият празник, и е оцветил в преливащи се алено, жълто и зелено всяка една сочна ябълка в плодородните градини, откъдето сбъдва фантазиите ни! Той не стопира да търси нови и нови способи да ни прави щастливи и не щеш ли тъкмо в този момент, в този миг на обилие, е приготвил нещо в действителност особено: нов сайдер в лимитирана серия, която ние, в България, първи ще представим, тъй като обичаме сайдер повече от всички и разбираме от хубост и усет! Нарича се  Somersby Apple Blend ! Новият сайдер Somersby Apple Blend е за нас, търсещите съвършените съчетания сред усет и мирис.Новият сайдер Somersby Apple Blend е за нас, търсещите съвършените съчетания сред усет и мирис. В него можем да усетим наличието на три сорта ябълки, брани в апогея на своята зрялост! Той не е бълбукащ и бистър като пресен пролетен флирт, а мъждив, благоуханен и сладко-кисел като огромна обич! В него можем да усетим мънички късчета от Златна Превъзходна, а мътността му се дължи на естествената ферментация на единия от другите два сорта ябълки. Алкохолното му наличие е тъкмо толкоз, едвам издигне чувството до висотата на представянето – 4,5%.



Бутилките са познатите стъклени бутилчици от 330 мл, които можем умерено да държим в едната ръка, до момента в който с другата държим вилица, тъй като новият сайдер се съчетава прелестно с доста храни, а това го прави прелъстителен за всяка есенна софра.

Somersby  Apple  Blend  е същински празник на плодородието и изобилието и неслучайно нашият Лорд Somersby е номер едно в България – неговите сайдери са неустоими и превъзходни като златните ябълки в градините му! 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР