Ех, госпожо Линда Макензи… Аз разбирам, че е ваш дълг

...
Ех, госпожо Линда Макензи… Аз разбирам, че е ваш дълг
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков: Ех, госпожо Линда Маккензи, разбирам, че е ваш дълг да подкрепите съпруга си, въпреки че той търси утеха по страниците на Грайндър

Ех, госпожо Линда Макензи… Аз разбирам, че е ваш дълг да подкрепите брачна половинка си, макар че той търси разтуха по страниците на Грайндър, това ви прави чест, само че да занимавате два дни българския народ с вашата “борба” за придобиване на българско поданство е обидно. Това разяснява на страницата си във Facebook журналистът Петьо П. Блъсков.

Ето какво декларира още той:

Ами просто попитайте брачна половинка си. Според него за промяна на граждансто е належащо едно “волеизявление” пред нотариус и готово. При него това беше задоволително, с цел да стане министър, а пък вие се явявате на скучен изпит по български език.

Моля, да ме извините, само че това наподобява като обикновен пиар за поизлъскване на изцапания имидж на брачна половинка ви. Аз ви разбирам. Във вашата татковина това, което направи той в България не би било допустимо, тъй като в този момент щеше да бъде в пандиза. Вие вършиме каквото можете. Но да ви го кажа на вашия език - its too little, too late.
свързани новини81983преди 17 часа49518на 01.02.2022
От друга страна вие сте наясно, че сте за още малко тук. Съпругът ви вкара верните бизнеси в проекта за възобновяване, вкара македонския таралеж в гащите на българите и вкара други неща в верните дупки. С две думи - свърши си работата. Скоро ще капитализира и ще би трябвало да бяга отсам. Все отново това е договорката и цената и.

Така че, госпожо Линда Макензи, оставете я тази работа с поданството, не ви би трябвало.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР