Ефикасен и лесно достъпен начин за удължаване на живота е

...
Ефикасен и лесно достъпен начин за удължаване на живота е
Коментари Харесай

Пийте това всяка сутрин и няма да пипнете рак

Ефикасен и елементарно наличен метод за удължение на живота е да пиете постоянно напитка, която съвсем всички консумираме на закуска. Този табиет ви оказва помощ да живеете по-дълго, като намалявате риска от диабет вид 2, сърдечни и мозъчни болести и някои типове рак.

Диетологът Алина Петре от Националната здравна работа на Англия приказва пред Healthline за способността на напитката да въздейства на продължителността на живота.

Според експерта, постоянната консумация на кафе е обвързвана с понижен риск от сърдечни болести, както и някои типове рак. Според обзор на проучване на BMJ кафето съдържа доста съединения с противовъзпалителни резултати - с помощта на това напитката понижава риска от развиване на меланом, левкемия, простатна жлеза, ендометриум.

 Пийте това всяка заран и няма да пипнете рак

Данните, получени от специалисти от Университета в Южна Калифорния, демонстрират, че хората, които пият кафе, имат 26% по-малко възможност да страдат от рак на дебелото черво, в сравнение с тези, които не го вършат.

Като цяло хората, които употребяват повече от 2,5 чаши кафе дневно, са 54% по-малко евентуално да страдат от злокачествени тумори, споделят учените.

„ Това е една от най-хубавите питиета, която ни оказва помощ да живеем по-дълго. Ако пиете кафе на закуска, тогава заради неговите антиоксиданти, можете да намалите риска от преждевременна гибел заради развиването на освен рак, само че и диабет вид 2, деменция, заболявания на Паркинсон и Алцхаймер ", споделя Петре.

Експертът декларира: потребно е да се употребяват до 400 mg кофеин на ден; което е еквивалентно на към четири чаши. Лекарят обаче припомня, че тонизиращият резултат на кофеина върху тялото може да продължи повече от шест часа. Следователно, напитката би трябвало да се пие, тъй че да не пречи на вашия сън. В това отношение тя е идеална за закуска. Неправилната консумация на кофеин усилва възможностите за развиване на тревога, бодърствуване, които пък водят до увеличение на равнищата на хормона на напрежението, а това също е рисково. Полезно е да се откри персоналния здравословен баланс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР