Едва сега Емилия придоби смелостта да оповести публично, че има

...
Едва сега Емилия придоби смелостта да оповести публично, че има
Коментари Харесай

Истината за любовта на Емилия и арабския милионер Жорж Башур лъсна!

Едва в този момент Емилия закупи смелостта да оповести обществено, че има мъж до себе си. Певицата обаче премълчава обстоятелството, че е посещавала Жорж Фади Башур в Дубай през 2011 година

Изпълнителката заяви, че връзката им е от няколко месеца, само че двамата се познават от години.Още през 2011 година, три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур. Според описа на свидетелката двамата били в огромна компания, само че било ясно, че сред тях прехвърчат искри.Точно в този интервал Коко имаше спекулация с колежката на Еми – Преслава, която даже се снабди с апартамент от Динев, написа „ Галерия “.

Очевидно засегната, русокоската тогава стопля връзките си с Жорж. Само няколко месеца откакто е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата разгласи публично, че се е разделила с някогашния притежател на „ Кошарите “, лансирайки тривиалното пояснение, че са се скарали поради битовизми. След това даде втори късмет на връзката им.

През 2013 година в светските среди плъзна мълвата, че певицата се среща с арабския предприемач на родна земя. Двамата били засичани в лъскави столични заведения, като отдалеко се виждало, че прекарват добре дружно.

Жорж Фади от години развива бизнес в родината ни, обвързван със строителството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР