Едва ли ще ви изненадаме с това, че плетивата са

...
Едва ли ще ви изненадаме с това, че плетивата са
Коментари Харесай

9 стайлинг идеи как да носим дълга плетена рокля

Едва ли ще ви изненадаме с това, че плетивата са измежду главните трендове за есенно-зимния сезон. Този път обаче не става въпрос единствено за пуловери, жилетки и аксесоари, а за повсеместен тоалет. Вероятно към този момент сте виждали пола и жилетка или панталон и пуловер в един звук, които могат да се носят освен у дома, само че и на открито. Сред тях обаче се открояват дългите плетени рокли, които безспорно са mush have за есента.

Обикновено са в миди или макси дължина, което значи, че сигурно ще ви носят комфорт и топлота в хладните дни. Можете да изберете oversized модел, в случай че желаете да прикриете някое несъвършенство по тялото, и да го комбинирате с груби или кубинки.
               

Виждаме обаче и рокли от фини плетива, които следват линията на тялото и са в миди дължина, която разрешава съчетаване с токчета или високи ботуши. Може да се добави тънък колан за талията и се получава съвършен аутфит за. Един моден вид за това да не се разделяте с роклите и през студените месеци.
               

Колкото до цветовете, нормално множеството модели са в неутрални тонове като бежово, кафяво или черно, само че сигурно харесваме и тези в пастелни цветове като обичаното ни лавандулово лилаво. Плетените рокли могат да се комбинират както с по-пищни бижута, по този начин и с по-изящни, в случай че желаете да добавите искра в аутфита си, а още фешън музи можете да откриете на.
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР