Едва ли ще се изненадате от факта, че следващите два

...
Едва ли ще се изненадате от факта, че следващите два
Коментари Харесай

Apple без да иска обяви iPhone 7 и iPhone 7 Plus на своя сайт още преди днешната конференция

Едва ли ще се изненадате от обстоятелството, че идващите два смарт телефона на Apple ще се споделят iPhone 7 и iPhone 7 Plus, написа Eurogamer.

Това стана ясно, откакто Apple без да желае разгласи апаратите в своя уебсайт – часове преди днешната конференция. Естествено, информацията за тях бе свалена съвсем незабавно. Не и преди да научим, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus няма да разполагат с 3.5-милиметровия жак за слушалки.  Вместо това ще можем да слушаме музика на тези смарт телефони чрез Airplay или Bluetooth.

Онези консуматори, които биха желали да употребяват общоприети слушалки, ще бъде разполагаем преходник, който ще се включва в жака за зареждане. Поне съгласно предварителните клюки. Въпросът е обаче какъв брой ще коства сходно „ наслаждение “.

Очаква се новите апарати да предложат по-добра камера и малко по-голям екран. Т.е. – подобренията по отношение на предходния модел ще бъдат минимални. Може би Apple се кани да показа нещо в действителност ново през 2017 година, когато айфонът ще навърши публично 10 години.

Конференцията на Apple ще стартира през днешния ден в 20.00 часа. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР