Едва ли някой може да отрече певческия талант на Селин

...
Едва ли някой може да отрече певческия талант на Селин
Коментари Харесай

Селин Дион се оказа най-обичаната и най-мразената певица в Нова Зеландия


Едва ли някой може да отхвърли певческия гений на Селин Дион, изключително във височините, само че таман те се трансформират в проблем за жителите на Нова Зеландия. В последните няколко месеца те са подложени на музикален тормоз с песните на канадската певица. Причината? Нощни надпревари на автомобилисти, които пускат по високоговорители познатите на всички " My Heart Will Go On " и " It's All Coming Back To Me Now ". И колкото и да ги обичат, новозеландци към този момент не устоят на непрекъснатия тормоз, който пречи на съня им.

" Проглушават ни ушите и хората към този момент не могат да спят ", споделя Анита Бейкър, кметицата на Порируа, град с 60 000 поданици, оповестява Агенция Франс Прес, цит. по Българска телеграфна агенция.

Звуковите " борби " се трансфораха в наклонност в Нова Зеландия през последните години. Целта на всеки участник е да насити звука на останалите със своя личен, разпръскван от свръхмощни аудио системи.



     
" Те обичат Селин Дион ", добавя градоначалничката. По думите ѝ на жителите на Порируа към този момент им е пристигнало до гуша от шлагерите на Селин Дион, изключително откакто " борбите " от време на време не престават до два часа сутринта. 

През седмицата или през уикенда, състезателите паркират със разпален мотор, пускат музиката си мощно и постоянно сменят местоположението си, с цел да избягнат полицията. " Това се случва в центъра на града ни, който е ситуиран в долина, и по този начин шумът отеква във всички покрайнини ", споделя Анита Бейкър.

В кметството са получени многочислени недоволства от жителите на града. Вече се популяризира и онлайн петиция за преустановяване на нежеланото озвучаване. Бейкър има намерение да работи с полицията за намиране на решение, защото по думите ѝ не желае " хората да бягат от града поради шума ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР