Едва ли има някой, който да познава Миранда Хобс по-добре

...
Едва ли има някой, който да познава Миранда Хобс по-добре
Коментари Харесай

Синтия Никсън отговаря на критиките към Миранда

Едва ли има някой, който да познава Миранда Хобс по-добре от Синтия Никсън. Затова тя дефинира като „ странни “ рецензиите към й от „ Просто ей по този начин “. Мнозина останаха разочаровани от новата версия на Миранда, тъй като тя към този момент не е уравновесения облик и глас на разсъдъка, който харесаха в истинския „ Сексът и градът “.

Като актриса, която е влезнала в кожата на Миранда, Синтия счита, че феновете просто не са разбрали вярно посланието. „ На първо място - мисля, че Миранда е смела, по тази причина върви напред “, сподели тя за изявление пред стилното издание „ Vogue “. " Тя не знае къде тъкмо отива, само че е наясно, че не би трябвало да стопира. По мое мнение, това постоянно е било водещо, когато става дума за светогледа на Миранда. "

Според Синтия, червенокосата адвокатка надалеч не е съвършена: „ Миранда е доста умна и упорита, само че концепцията, че е уравновесена – тя в никакъв случай не е била такава! Тя е като слон в стъкларски магазин. Често е изпускала нервите си и е било нужно време да се успокои. "

Актрисата не възприема за необмислен обстоятелството, че Миранда е по отношение на Че Диас (Сара Рамирес) и има предпочитание да преоткрие живота. Макар изборите, които героинята й прави, да не могат да бъдат възприети от всеки, съгласно Никсън несъразмерната рецензия е непотребна.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР