Едва ли има някой, който би подложил на съмнения твърдението,

...
Едва ли има някой, който би подложил на съмнения твърдението,
Коментари Харесай

Ето защо „Възраждане“ пробутва фаянсаджията Славчо за евродепутат

Едва ли има някой, който би подложил на подозрения изказванието, че в родната политика няма невъзможни неща. Това от дълго време го знае всеки гласоподавател, който през годините се е нагледал на всевъзможни калинки, промъкнали се по незнайни пътища към властта.

До момента сходни субекти са се уредили за общински съветници, депутати, министри или шефове на държавни организации.

 

Единственият от малко малко пощаден е европарламентът. Там партиите избират да изпращат омръзнали до погнуса остарели свои фрагменти или млади кариеристи, които разчитат на положително обучение, с цел да натрупат опит в бюрократичната джунгла на Брюксел. От „ Възраждане “ на Костадин Костадинов са напът да разбият и това табу, засилвайки към Брюксел фаянсаджията Славчо Крумов. Запознати разкриват, че Крумов съвсем несъмнено ще попадне на избираемо място в листата на „ Възраждане “ за евроизборите през юни тази година. Какво от това, че няма уместно обучение и професионален опит по тематиката?

 

Славчо дава отговор на единствения значим аршин за издигане в проруската групировка, а и освен там. Верен е на вожда Костя Копейкин и постоянно подготвен да извърши всяка негова повеля. Това му подсигурява издигане в политиката до небеса, които и самият той не си е представял. От експерт по домашни поправки в София, предходната пролет Славчо се телепортира като народен представител в Народното събрание.

Компания в групата на „ Възраждане “ му вършат куп „ топ специалисти “ като напористата Искра Михайлова, подвизавала се в предишното като труженичка на сексуален телефон, уволненият за корупция от Министерство на вътрешните работи Александър Арангелов, а за лидер е пазарен журналистът Петър Волгин.

 

След непредвидения напредък Славчо Крумов пренаписва биографията си. Днес във визитката си пред медиите той се показва, като сполучлив строителен бизнесмен, натрупал политически опит с присъединяване в митинги против строителство на трафопост и паркинг пред Минералната баня в столичния квартал „ Овча купел “. Както постоянно става, сред мечтаното и действителността има голяма разлика. Амбициите на Славчо да се изкара строителен бизнесмен се разрушават на пух и прахуляк от негови реклами в уеб сайтове за безвъзмездни разгласи. В тях той до предходната година към момента е единствено експерт по вътрешни поправки.

 

Славчо предлага цялата общоприета гама услуги – шпакловане на стени, гипсокартон, боядисване, лепене на фаянс и теракот. За да се похвали, господин депутатът и предстоящ ковач на европейски закони и наставления е разгласил свои фотоси от работния развой и подготвени планове.

От фотосите излиза наяве, че Крумов е стеснен експерт в изработка на бани и шпакловане на стени. Опит, който безспорно ще му е потребен при работата в европарламента...

 

С сходни биографии ще са и останалите претенденти за евродепутати от „ Възраждане “, настояват осведомени. Те са селектирани персонално от партийния началник Костя Копейкин, а главното им качество е цялостна безличност и липса на упоритости да засенчат вожда. Последното нещо, което се желае от бъдещите евродепутати на „ Възраждане “, е опит и положително обучение. Тяхната съществена задача в Брюксел ще е да повтарят като папагали опорните точки на съветската агитация за загниващия Запад, битката с джендърите и завзелите властта в Украйна нацисти. Като компенсация те ще получават 14-15 хиляди евро месечна заплата от бюджета на сякаш омразния им Европейски съюз.

Инфо: Уикенд

Тагове: Възраждане Костя Копейкин Костадин Костадинов Европарламент евродепутат Александър Арангелов Петър Волгин Искра Михайлова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР