Едва ли е имало човек, на когото да не му

...
Едва ли е имало човек, на когото да не му
Коментари Харесай

Позволено ли е да се плаче на работа?

Едва ли е имало човек, на който да не му се е доплаквало на работа поради стрес, спор, обвиняване, отмалялост или по друга причина. Изразяването на страсти обаче към момента е табу на доста работни места.

Ако се разстроите на работа, сътрудниците и шефовете може да преоценят професионализма ви и да слагат под въпрос компетентността ви. Но пък от време на време просто не можем да се направляваме. Как е подходящо да се постъпи тогава?

Този въпрос е бил подложен в платформата Reddit, където мненията си по него са дали стотици консуматори. Основният съвет от мненията е - не сдържай сълзите, само че им дай воля някъде на открито.

Ако сте мощно смутени, излезте от офиса. Разходете се, седнете на някоя скамейка и там отприщете страстите. Ако пък не ви е допустимо да излезете, най-малко се усамотете някъде, да вземем за пример във предверие, обособен офис или даже тоалетна.

Все отново много по-млади консуматори споделят, че в офисите им, където сътрудниците също са млади, на сълзите не се гледа с неприятно око, а се демонстрира схващане. Може би предразсъдъците към страстите най-накрая стартират да избледняват.

Не се срамувайте, в случай че в под напрежение миг на работа ви се доплаче. Със сигурност се е случвало и на сътрудниците ви. А и превъзмогването на тези мигове е трупане на опит, който ще ви бъде потребен в бъдеще.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР