Едва ли досега е имало поява на , която да

...
Едва ли досега е имало поява на , която да
Коментари Харесай

Чарлийз Терон безупречно стилна в синьо: 7 шопинг находки, вдъхновени от тоалета й

Едва ли до момента е имало поява на, която да ни е разочаровала. Тя е от актрисите, които постоянно ни припомнят за думите на Ив Сен Лоран, че не е значима роклята, а дамата, която я носи. Въпреки това актрисата не стопира да демонстрира безупречния си жанр, когато би трябвало да се появи в общественото пространство. Направи го и при гостуването си в шоуто на Джими Кимъл, за което беше заложила на монохромна визия в кралско синьо.

По този метод Терон затвърди актуалността на, които са работещи освен при неутралните тонове, само че и изключително при ярките и наситените. А те този сезон са на респект. И в случай че се абстрахираме от розовото, което ни заобикаля на всички места, ще забележим, че синьото е не по-малко застъпено в зимните сбирки на марките.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
От няколко сезона едноцветното облекло се трансформира в звездна наклонност. Видяхме го на няколко ревюта като тези на Courrèges, Chloé и Bottega Veneta, само че също и при няколко известни дами, в това число, Виктория Бекъм и в този момент Чарлийз Терон. Актрисата обаче изненада с комбинирането на обемен плетен пуловер с винилова пола, допълнени от чифт сандали на ток. Страхотен фешън урок от тази невероятна жена! Точно по тази причина и днешните ни шопинг находки са ентусиазъм от нейния тоалет и това синьо, което е толкоз надълбоко, топло и на първо място много изтънчено.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР