Едва и последните дни има по-обсъждан и често споменаван човек

...
Едва и последните дни има по-обсъждан и често споменаван човек
Коментари Харесай

Как съпругата на Лео Меси сподели радостта си от победата

Едва и последните дни има по-обсъждан и постоянно споменаван човек от Лионел Меси, и то изцяло справедливо! Футболистът увенча блестящата си кариера с победа на Световното състезание в неделя когато Аржентина победи Франция с дузпи в зрелищен край. На стадиона, с цел да наблюдава финала, несъмнено, бе и красивата брачна половинка на футболиста - Антонела Рокуцо, дружно с майка му и  трите им деца.

Антонела написа прочувствен пост в Instagram, с цел да показа насладата и вълнението си от успеха:

„ Световни първенци. Дори не знам по какъв начин да стартира... каква огромна горделивост изпитваме поради теб @leomessi

Благодаря ти, че ни научи в никакъв случай да не се предаваме, че би трябвало да се борим до дъно. Най-накрая си международен първенец, знаем през какво мина през тези години, с цел да постигнеш това, което искаш. Даавай, Аржентина “.

 
               

Съпругата на Лионел Меси бе избрала небрежна визия за финала. Тя бе с комфортни необятни дънки  Bershka, тениска на тима на Аржентина с името и номера на Меси на Adidas, розово-бели маратонки Louis Vuitton и елегантни ненатрапчиви бижута. Гримът й бе натурален, а косата напълно леко стилизирана.

Официално Лионел Меси и красивата аржентинка оповестиха връзката си през 2008 година. Дотогава Антонела, като се изключи че се изявява като модел, учи дентална медицина, а по-късно и обществена връзка. Заради любовта им  мести с него в Испания.

 
               

Сватбата е през 2017 година в родния им Росарио, където за събитието идват огромни спортни звезди. За по този начин наречената тогава „ женитба на века ” на всички присъстващи е неразрешено да носят телефони, а личният състав подписва клетвени заявления, че няма да издаде никакви елементи от блестящото събитие.

Двамата имат три деца - Тиаго, роден през 2012 година, Матео - две години по-късно, и Чиро, който се появи на бял свят през 2018-а. 

Антонела и Лионел в действителност се познават от деца, когато той е на 7, а тя 6 години. Запознава ги най-хубавият другар на Меси, на който тя е братовчедка.  Пътищата им се разделят, когато 13-годишният Лионел отпътува за Барселона, с цел да следва фантазията си да бъде футболист.  Срещат се още веднъж през 2005 година, когато той се завръща в Росарио, с цел да окаже поддръжка на своята другарка, която губи непосредствен човек в автомобилна злополука. 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР