Едва две десетилетия след това предтийнейджърско изявление, 34-годишният е номиниран

...
Едва две десетилетия след това предтийнейджърско изявление, 34-годишният е номиниран
Коментари Харесай

AP Breakthrough Entertainer: Крис Бауърс, бързо печели титлата любим композитор на Холивуд

Едва две десетилетия по-късно предтийнейджърско изказване, 34-годишният е номиниран за Еми и Грами композитор, чиято автобиография може да запълни страници. Той е основал вълнуващи композиции за видни режисьори, в това число Ава ДюВерней и Джъстин Симиен, както и филми, спечелили Оскар, като „ Крал Ричард “ и „ Зелена книга “.

Само тази година Бауърс записа музика за „ Тайното настъпление “ на Marvel сериали, „ Chevalier “ и „ Queen Charlotte: A Bridgerton Story “ (той е деец от плановете на Shonda Rhimes), което му печели място измежду Пробивните актьори на Асошиейтед прес за 2023 година

След като е номиниран един път за Оскар — като режисьор, за късометражния му документален филм „ A Concerto is a Conversation “ — неговите партитури за „ The Color Purple “ на Blitz Bazawule и „ Origin “ на DuVernay може да го доведат още веднъж до премиите на Академията през март.

Бауърс е признателен на основателите на филми, които съгласно него са му разрешили да изследва разнообразни стилове и жанрове.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР