Едуард Фоска е убиец. Мариана може да се закълне в

...
Едуард Фоска е убиец. Мариана може да се закълне в
Коментари Харесай

На 20 юли излиза втората книга на Алекс Майкълидис Девиците

Едуард Фоска е палач. Мариана може да се закълне в това. Но той е недостижим.

Фоска е харизматичен професор в Университета в Кеймбридж и всички го обожават – изключително младите девойки, на които преподава.
 На 13 юли Гомор се завръща с нова впечатляваща корица, нов превод и допълнено наличие На 13 юли " Гомор " се завръща с нова впечатляваща корица, нов превод и допълнено наличие
На 13 юли „ Гомор ” се завръща с нова вечатляваща корица, нов превод и допълнено наличие (Издателство ЕРА). Неслучайно ав...

Мариана Андрос е някогашен ученик на университета и психотерапевт.Когато едно от девойките е открито убито, у нея незабавно се надигат съмнения.

Зад античните обичаи и идиличната хубост на постройката се крие нещо злокобно. Жената е уверена, че макар алибито си, Едуард Фоска е отговорен. Но за какво професорът би набелязал един от своите студенти? И за какво е толкоз захласнат от Елевзинските мистерии – ритуали в чест на Персефона - Девицата,и пътуването й до подземния свят?

Броят на жертвите пораства, а опитите на Мариана да потвърди, че Фоска е отговорен се трансформират в фикс идея и заплашват да разрушат всичко скъпо за нея. Но тя е решена да спре килъра... даже това да й коства живота.

Алекс Майкълидис е кино сценарист, магистър по британска литература от Университета в Кеймбридж. След невероятния триумф на „ Останалото е безмълвие “, Майкълидис се завръща и даже надвишава себе си с „ Девиците “ –нов бестселър на „ Ню Йорк Таймс “.
 Не бъди овца - Избавление от терзанията малко по малко " Не бъди овца " - Избавление от терзанията малко по малко
Все нещо не ви е както би трябвало? Потискате възприятията си и се преценявате с непознатото мнение? Не сте удовлетворени от себе си и своя живот? Спре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР