Едноименният тим на Карнобат завърши на 15-о място приключилия наскоро

...
Едноименният тим на Карнобат завърши на 15-о място приключилия наскоро
Коментари Харесай

Лъвски скок през пролетта осигури спасението на ОФК Карнобат

Едноименният отбор на Карнобат приключи на 15-о място завършилия неотдавна сезон на Югоизточната Трета лига. Представянето на тима разяснява пред Sportal.bg треньора Пламен Димитров. 

„ Изключително удовлетворен съм от това, което свършихме. Поех тима по средата на сезона. Имахме единствено девет точки. При съществуването на три изпадащи отбора, задачата ни за избавление беше повече заблуда. Към тези футболисти, които бяха в тима, върнахме и такива, които преди време са играли за Карнобат. Доста променихме стила на игра. Беше печеливш ход. Три, четири кръга преди края към този момент се бяхме избавили от изпадане. Нещо повече, с шанс можехме да имаме още 10 точки от горната страна. Целта е изпълнена. Всички имат заслуга за мощния пролетен полусезон. Благодарен съм на футболистите, че се раздадоха до дъно. Адмирации също за управлението и спонсорите “.  

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР