Едногодишната връзка на 83-годишния актьор Ал Пачино и 29-годишната му

...
Едногодишната връзка на 83-годишния актьор Ал Пачино и 29-годишната му
Коментари Харесай

Ал Пачино се раздели с 29-годишната си приятелка

Едногодишната връзка на 83-годишния артист Ал Пачино и 29-годишната му другарка Нур Алфала към този момент е в предишното, като Нур към този момент е подала документи в съда, с които желае да получи цялостно физическо настойничество над 3-месечния им наследник Роман.

От молбата й излиза наяве още, че тя се надява бащата на мъника да получи " рационални визити ", в които да вижда сина им. Припомняме, че за връзката на двойката се заприказва през април предходната година.

Самият Пачино е татко на четири деца от три дами, като щерка му Джули, плод на любовта му с Джан Тарант, е с цели четири години по-голяма от последната му жена.

Според американските медии Нур била подготвена да показа с Пачино попечителството над сина им и той да има опцията да показва мнението си във връзка с образованието, религията, здравното лекуване и всичко обвързвано с развъждането на Роман.

Тя не е изискала избрана сума, която да получава за прехрана на бебето, като решението за размера й остава в ръцете на съда. Засега от правния екип на артиста няма реакция, която да демонстрира, че той ще оспори някои от настояванията на майката на четвъртото си дете.

 

 

Припомняме, че след новината за романса на Ал Пачино и Нур, медиите оттатък океана побързаха да опишат за забавния асортимент на сътрудници, които дамата е имала в предишното. Оказа се, че тя е имала връзки с рокаджията Мик Джагър, милиардера Никълъс Берггруен, артиста и режисьор Клинт Истууд. По всичко проличава, че Алфала си пада по много по-зрели мъже, по тази причина и разликата във възрастта с Пачино, която е над 50 години въобще не я е тормозила.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР