Едно зло никога не идва само - тази поговорка важи

...
Едно зло никога не идва само - тази поговорка важи
Коментари Харесай

Тежък удар по Лудогорец преди реванша с Олимпия

Едно зло в никакъв случай не идва единствено - тази сентенция важи в цялостна степен за Лудогорец в мача с Олимпия Любляна (1:1) от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Разградчани освен че не съумяха да вземат задатък преди реванша, само че в него ще би трябвало да се оправят без най-скъпото си попълнение. Това е централният нападател Квадво Дуа. 26-годишният швейцарец с ганайски корени получи травма в самото начало на дуела на " Хювефарма Арена ".
 Лудогорец е предложил 1 милион евро за гений на Балкани!
Лудогорец е предложил 1 милион евро за гений на Балкани!

Едва бе минала минута, когато той се строполи на земята. След това нападателят стартира да се държи за десния гален. В същото време незабавно бе пратен да загрява Матиас Тисера. В последна сметка Дуа се нуждаеше от помощ да се изправи, само че на личен ход напусна терена, а не на носилка.

Първоначалната диагноза е, че той е увредил връзки на ставата. Днес на централния нападател предстоят цялостни медицински проучвания. Те ще покажат какъв брой дълго ще отсъства от игра. Настроенията обаче са, че сигурно пропуща ответния конфликт със словенците. Мачът на стадион " Стожице " в Любляна е на 1 август, вторник, от 21:00 часа.

Квадво Дуа бе притеглен за заместител на продадения на белгийския Брюж за 7.9 милиона евро бразилец Игор Тиаго. 26-годишният футболист дойде от Нюрнберг. Местните медии разкриха, че за правата на играча клубът от Втора Бундеслига ще получи 3 милиона евро.
 Треньорът на Олимпия: Продължаваме да осъзнаваме, че Лудогорец е любимец
Треньорът на Олимпия: Продължаваме да осъзнаваме, че Лудогорец е любимец

Ето какво сподели

Наред с това Лудогорец взе чартърен централния нападател Руан Секо. 22-годишният бразилец обаче към момента няма картотека за евротурнирите. Така треньорът Ивайло Петев още веднъж остава единствено с един избор за офанзивата - аржентинеца Матиас Тисера.

През уикенда разградчани нямат дуел в елита, тъй като гостуването им на Славия бе отсрочено. Следващият им формален мач е този с Олимпия, а по стратегия по-късно им следва аудиенция на Ботев (Враца) на 5 август, събота, от 21:15 часа, припомня " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР