Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек разказа за

...
Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек разказа за
Коментари Харесай

Франко Мазурек: Искам да оставя значима следа в Левски

Едно от новите попълнения на Левски Франко Мазурек описа за себе си в забавно изявление в предаването "Преди кръга " в ефира на DIEMA SPORT. "Сините " се изправят в дуел от 5-ия кръг на efbet Лига против Берое на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов " от 20:30 часа. Срещата може да наблюдавате в директно предаване на DIEMA SPORT, както и минута по минута на GONG.BG.

"Аз съм от едно малко градче от провинцията Мисионес. Разбира се, че има разлика с огромния град, в който има толкоз доста хора. Без подозрение градът е доста прекрасен за живеене, харесва ми да пребивавам в София, към момента се любувам на забележителностите ", разяснява той.

"Следя доста това, което прави Ривър Плейт, както и от аржентински футбол, когато бях част от Бока изживявах нещата по още по специфичен метод. Любимият ми футболист е Лео Меси, той е един кумир за мен, с нещата, които прави. Играл съм в Еквадор, Чили и Гърция. Най-трудно ми беше в Еквадор поради надморската височина, както и това, че за първи път играех отвън Аржентина ", добави Мазурек.

"Бях утвърден в Бока, прекосих през всички младежки гарнитури на отбора, играя зад нападателя, само че мога и като ляво крило. Познавам вратаря на Лудогорец Хорхе Броун, защото сме играли дружно. Преди да дойда тук не знаех доста за футбола в България. Сега се срещнах с Лудогорец, Левски и ЦСКА. Искам да оставя значима диря в Левски ", сподели още атакуващият състезател на Левски.

"Предизвикателството през нас е да завоюваме титли, прелестно е да играеш, знаейки че имаш такава поддръжка. Най-сериозният противник за купата ще е Лудогорец, треньорът ни държи доста на дисциплината, той е непоколебим, само че се причислих по-късно към подготовката. Надявам се да спечелим дуела с Берое. На български зная - Само Левски ", добави аржентинецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР