Едно от най-зрелищните събития от света на смесените бойни изкуства

...
Едно от най-зрелищните събития от света на смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Зрелищно ММА събитие ще разтърси столицата в началото на новата година

Едно от най-зрелищните събития от света на смесените бойни изкуства у нас - Spartacus (SFC6), ще раздруса столичната зала "Арена Армеец " при започване на новата година. Престижният шампионат се завръща на 13-ти януари със своето шесто издание, по време на което ще бъдат показани 15 дуела по разпоредбите на ММА и К1.

Феновете на смесените бойни изкуства у нас ще имат опцията да станат очевидци, безусловно онлайн, на над дузина динамични и непредсказуеми борби. Една от предпоставките за това са участниците от именитата холандска школа "Mike's Gym ". В конкуренцията се чакат още състезатели от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българските представители, които ще премерят сили в осмоъгълника са Даниел Илиев и Владимир Генов. Специално за събитието се чакат и авторитетни рефери от най-голямата организация за смесени бойни изкуства в света Ultimate Fighting Championship (UFC).

Предишното събитие на тази верига - SFC5: Unbeatable Spirit реализира извънреден триумф при започване на месец юни тази година. То се организира на столичния площад "Батенберг " и бе предавано непосредствено по световноизвестния канал "MMA TV ". В резултат на постигнатия триумф, президентът на Comat Promotion (организаторите на събитието) Георги Анадолов взе решението идващото издание на "Spartacus " да се организира в най-голямата зала у нас - "Арена Армеец ".

Организаторите на събитието към този момент пуснаха в продажба билетите за бойната вечер, която обичайно е придружена и с предварителна шоу стратегия. Цените на пропуските са от 45 лева, 30 лева и 10 лева и могат да бъдат открити в мрежите на Eventim, Easypay и Ticketportal.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР