Едно от най-великите открития на човечеството и до днес може

...
Едно от най-великите открития на човечеството и до днес може
Коментари Харесай

Човекът, който сам извади своя апандисит на другия край на света

Едно от най-великите открития на човечеството и до през днешния ден може да бъде медицината. Опознаването на човешката природа, непрекъснатото повишение на междинната дължина на живот, както и редица други комплицирани интервенции потвърждават силата и значимостта на тази просвета. И до момента в който нашата блага татковина създава качествени медицински фрагменти за запад, същата се комерсиализира непрекъснато тук.

Хипократ в никакъв случай не би желал това да се случи, но в днешно време всичко има своята цена.

Ако през днешния ден можем да присаждаме органи, костен мозък, изкуствени крака, изкуствени органи и даже да поръчаме въздушна кола за спешна помощ, то обратно във времето всичко това е било повече от невероятно.

За медицината успяхме да разберем доста от телевизионни сериали като Д-р Хаус, само че малко на брой знаят, че сериалът е бил сътворен с помощта на дребна колонка във вестник, който разкривал някои от най-обичайните случаи в медицината. Малцина обаче знаят, че един епизод на Д-р Хаус е безусловно заимствуван от различен доктор, който се озовава в клопката на снежната прегръдка на Антарктика.



Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР