Актьорът Ричард Драйфус отговори на фен, който крещи обичаме те“

...
Актьорът Ричард Драйфус отговори на фен, който крещи обичаме те“
Коментари Харесай

Шокиращият отговор на Ричард Драйфус към фен, който извика „Обичаме те“ на прожекцията на Jaws за 300 долара, където нападна транс деца, ЛГБТК общността #MeToo и Барбра Стрейзънд

Актьорът Ричард Драйфус отговори на почитател, който крещи „ обичаме те “ на неговата пагубна прожекция на „ Челюсти “ за $300 на билет, като им споделя „ не бъдете гей “ в последното разобличаване от събитието 

Сет Фиермонти, инженер, който е купил билет за събитието, сподели пред Boston Globe, че са му предложили безвъзмездни билети за кино за проблемите му, когато напуща Cabot Theatre. 

Кейси Соуърд, изпълнителен шеф на The Cabot, загатна, че доста от почитателите му са останали и са се насладили на шоуто.

Въпреки това, на въпроса дали Драйфус ще бъде поканен назад: „ Бил съм там, направих това. Мисля, че идващия път ще е друго.  

Драйфус, който играе морски биолог във кино лентата, излезе на сцената, облечен в синя рокля с флорални шарки, която театралните служащи му помогнаха да съблече, преди да облече спортно палто.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР