Едно от най-важните нововъведения в е възможността за инсталирането и

...
Едно от най-важните нововъведения в е възможността за инсталирането и
Коментари Харесай

Windows 11 няма да може да стартира всички Android приложения

Едно от най-важните нововъведения в е опцията за инсталирането и стартирането на Android приложения. Тази присъща специфичност на новата операционна система на Microsoft бе възприета позитивно от съвсем всички консуматори, само че не бе напълно ясно по какъв метод софтуерният колос ще осъществя тази опция. Оказа се, че Windows 11 надалеч няма да може да започва всички Android приложения.

За стартирането на Android приложенията в Оценка за съвместимост Windows 11 се употребява технологията Intel Bridge и едноименния компилатор. Microsoft особено акцентира, че тази технология ще поддържа освен процесорите на Intel, само че и CPU на AMD и ARM чиповете. Но в този момент стана ясно, че ще се поддържат само мобилните стратегии, които подхождат на следните критерии :
Windows 11 няма да поддържа приложенията, работата на които зависи от онлайн услугите на Гугъл. Това са безусловно всички мобилни приложения на интернет гиганта За достъп в Microsoft Store, разработчиците на Android приложенията, които имат намерение да качат в Amazon Appstore,трябва да са усъвършенствани по специфичен метод. По-късно Amazon ще заяви всички подробности В началото потребителите на Windows 11 ще имат достъп до много стеснен брой приложения в Amazon Appstore
Остават още доста въпроси по отношение на поддръжката на Android приложенията в Оценка за съвместимост Windows 11. Много консуматори се питат дали ще има опция за инсталиране на Android приложенията без.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР