Едно от най - трудните решения е това да се

...
Едно от най - трудните решения е това да се
Коментари Харесай

3 признака, че е време за раздяла

Едно от най - сложните решения е това да се осмелим да прекъснем връзката си още в този момент. Сякаш постоянно сме по-готови да стартираме нова връзка, в сравнение с да сложим точка на тази. Обвързваме се освен с индивида до нас, само че и с общите страсти, които сътворяваме, с времето, което прекарваме дружно, ежедневните навиците, които споделяме.
Понякога се оказва, че връзката ни е повече рутина, в сравнение с всичко останало. Как да се убедим дали той е индивидът за нас или не? Как да сме сигурни, че това не е миг на уязвимост в връзките ни? Дали пропастта на раздялата наближава?
Да следваме правилото на трите признака.
1. Караме се все по-често
Забавните моменти с обичания, които прекарваме в смешки и закачки са все по-малко. Времето ни дружно става тягостно и даже основава отдалеченост, а проблемите и дразненията нарастват. Караниците са ежедневни и носят след себе си все по-сериозни последици. Определено ни обзема възприятие на изтощение. Ако поставяме старания и страсти,за да понижим напрежението по сред, само че нищо не оказва помощ, то тогава тези ежедневни скандалчета въобще не са безобидни.
2. Постоянно се опитваме да се променяме взаимно
Да, несъмнено имаме проблем. Във връзката, както и в връзките ни с нашите близки, другари, родственици, не би трябвало да се опитваме да променяме другия, а да го приемем. Понякога това е мъчно предизвикателство, изключително за дамите с по-остър темперамент и мощен характер. Няма да ни е елементарно, само че в случай че държим на тази връзка, би трябвало да вложим старания в нея, с цел да се усещаме добре до колегата си. Ако въпреки всичко казусът е в неговия тв приемник и той пробва да постанова проекции върху нас в време да предизвикваме диалог, в който да изясним връзките и желанията си.
3. Прекарваме по-малко време дружно
Да имаме сериозна връзка или съществени планове към някого, надалеч не значи да прекарваме всяка минута дружно. Все отново обаче, с цел да развиваме връзки си, да се опознаваме повече и да поддържаме взаимния интерес, е належащо да имаме споделено време един с различен. Това от време на време е мъчно поради забързаното всекидневие и работата. Сигнал, че е време да се замислим за връзката си, са непрекъснатите ни оправдания да не се прибираме в точния момент или да отбягваме общите занимания, като да гледаме обичания сериал дружно. Предпочитаме да излезем с приятелки и довечера, а концепцията за следващата вечер вкъщи ни отегчава. Може би мисълта за прекараното време с обичания не носи чувство на пристрастеност, а по-скоро на равнодушие, то е време да си зададем въпросите
“Щастлива ли съм в тази връзка? Искам ли да бъда с него към момента? Какво ми липсва?”
Не се опасявайте от огромните крачки и не отлагайте значимите решения безпределно, тъй като това е вашият свят и вие решавате по какъв начин и с кого да го споделите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР