Едно от най-популярните лица на поп-фолка – Преслава, и тази

...
Едно от най-популярните лица на поп-фолка – Преслава, и тази
Коментари Харесай

Звезден рожден ден: Преслава се похвали с луд купон в столично заведение

Едно от най-популярните лица на поп-фолка – Преслава, и тази година означи рождения си ден уместно в известно столично заведение, на което събра близки и другари. Красавицата навърши 38-години, само че надали има човек, който може да ѝ ги даде.

Виж още: Луксът ѝ отива: Дъщерята на Лияна отпраши в най-хубавия град за живеене в света

Още в среднощ Константин насочи пожелания към близката си другарка от дискотека, в която е имал присъединяване. Софи Маринова, която също е в най-близкото ѝ обграждане, по време на целия ваучър по случай празника поздравяваше рожденичката с разнообразни шлагери. Самата Преслава също приветства всички посетители с някои от своите песни. Дуетите им със Софи нямат равни.

 Instagram

Виж още: Дъщерята на Радев втрещи със фотография, сподели странна визия

От фотосите, които Преслава показа в Instagram се вижда, че дъщеричката ѝ Паола и половинката й Павел са били неразделно до нея. Звездният фризьор Момчил Спасов, който през годините се трансформира в неин непосредствен другар, също показа десетки сторита от звездното събитие. По всичко проличава, че си е било в действителност огромен ваучър. Редица други родни звезди не пропуснаха също да поздравят рожденичката в обществените мрежи - изключително от музикалния отрасъл.

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР