Едно от най-красивите неща, които се надяваме да получим от

...
Едно от най-красивите неща, които се надяваме да получим от
Коментари Харесай

Понякога любовта идва, когато си спрял да я търсиш

Едно от най-красивите неща, които се надяваме да получим от живота, е любовта. Ние сме основани да обичаме и да бъдем обичаме. Неслучайно се счита, че любовта е висша мощ, която може да ни промени, да ни направи по-щастливи и положителни. И това е самата истина. Да обичаме и да бъдем обичани е част от нашата природа, а доста хора прекарват целия си живот в търсене на съвършени връзки.

Някой намира своя човек още при първия опит, само че мнозина нямат този шанс. А тези, които към момента не са срещнали любовта, стартират да се съпоставят с другари, родственици и инцидентни хора, които са щастливо обвързани или имат фамилии. И това непрекъснато съпоставяне прави хората измъчени и тъжни, завистливи и мрачни.

Започвате да се чудите за какво това не ви се е случило и също по този начин се притеснявате, че може би в никакъв случай няма да срещнете сродна душа. Убеждавате себе си, че сте счупени, нежелани и нелюбими. Съставяте в мозъка си лист от аргументи, заради които към момента сте сами, и загубвате религия в любовта. Това е циничен цикъл.

Но знаете ли какво?

В живота доста процеси остават скрити от очите ни до избран миг. Но когато настъпи този миг, се усещаме смаяни, сюрпризирани и разбираме, че всичко се случва с причина.

Любовта ще ви откри, когато минимум я очаквате.

Някои го назовават ​​прозрение, вътрешен глас. Други го назовават ​​съдба, споделят, че всичко, което е предопределено да бъде, ще се случи. Други споделят, че би трябвало да благодарите на Вселената, на Бог и така нататък Каквито и сили да стоят зад това, което се случва, коства си да повярвате, че в действителност ще срещнете любовта, стига да не се отчайвате и да не търсите прекомерно доста.

Не можете да планирате това. Няма формула за обич. Няма обяснима причина, заради която някои хора я срещат в младостта, а на други им трябват доста години и разрушени връзки. Винаги ни се коства, че с цел да срещнем любовта, би трябвало да сме някъде другаде с някой различен човек, само че истината е, че вие ​​сте тъкмо там, където би трябвало да сте. Точно тук, в този миг.

Отпуснете се. Оставете на нещата в живота ви да се случат по този начин, както би трябвало. Спрете да се впускате във връзки, които както сами знаете надълбоко в себе си, не ви носят наслада. Спрете да гоните хора, които не желаят да бъдат хванати.

Живейте живота си. И любовта няма да ви накара да чакате. Винаги се случва.

Моля ви, просто изчакайте любовта, тъй като тя ще ви откри сама, а не противоположното.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР