Едно от най-хубавите неща при грима е, че той може

...
Едно от най-хубавите неща при грима е, че той може
Коментари Харесай

Как да изберем най-подходящото червило

Едно от най-хубавите неща при грима е, че той може да ни помогне да подчертаем естествените си черти, или леко да прикрием това което не утвърждаваме. Основен акцент в грима на всяка жена са устните и обикномено  стремежът ни е те да са плътни, сочни, по опция и маааалко по-големи. И с цел да реализираме всичко това, би трябвало да изберем най-хубавото за нас червило.

Това обаче може да се окаже сложна задача, тъй като не постоянно най-подходящият за всяка от нас цвят е този, който харесваме най-вече, или този, който е най-актуален.  Най-важното е да експериментираме с разнообразни нюанси, тъй като в действителност търсим най-хубавия вид за цвета на нашата кожа , с който ще подчертаем естествената си хубост. 

Идеалното червило добавя тена и подтоновете на кожата ни. Топлите подтонове нормално се съчетават най-добре с цветове за устни в топли нюанси - оранжеви, червени и кафяви. И назад, на студените пасват най-добре цветове за устни, които също имат сходни нюанси в основата си - да вземем за пример черешово алено.  

Не пропускайте да вземете поради формата на устните си, когато избирате червило. Тези от нас, които имат по-тънки устни могат да изберат по-светли нюанси, до момента в който тези с по-пълни устни могат да опитват с по-смели цветове.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by ɴᴀᴛᴀʟɪʏᴀ ɪᴄʜᴏᴠᴀ (@_heynatalie)

П оводът и времето от деня , в който ще го употребявате   също има огромно значение. За дневни събития е най-добре да изберете по-светли, по-естествени нюанси, до момента в който по-тъмните и по-смели стоят по-добре за вечерни събития и празненства. Освен това е значимо да вземете поради по какъв начин желаете да изглеждате и по какъв начин червилото добавя цялостната ви визия. Съчетаването на  червилото с тоалета и другите типове грим може да помогне да изглеждате извънредно. Може да сте трагична като готическа кралица или нежна като самодива в бонбонени цветове. 



Намирането на съвършения колорит червило изисква изпробване и самообладание, само че вярното решение избор може неотложно да промени външния ви тип и да увеличи самочувствието ви. Не забравяйте - няма строги правила при избора на червило и не се опасявайте да експериментирате и да се забавлявате, до момента в който пробвате разнообразни разновидности.  
 10 секрети на съвършеното алено червило

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР