Едно от най-големите предизвикателства пред бъдещите абитуриенти е тоалета, с

...
Едно от най-големите предизвикателства пред бъдещите абитуриенти е тоалета, с
Коментари Харесай

Абитуриентски тоалети 2021: Екстравагантното взема превес над класическото

Едно от най-големите провокации пред бъдещите зрелостници е тоалета, с който ще бъдат на бала. Всяка година трендовете при избора на костюм и рокля се трансформират.

Екстравагантните костюми са желани от момчетата за сметка на класическите. Това сподели в изявление за " Радио Варна " Николай Николов, притежател на един от огромните центрове за сватбено и публично облекло във Варна.

" Мъжете стават все по-смели в избора си. Търсят повече шарени и лъскави костюми със сатенени детайли по реверите. Тенденция са по-тесните и по-къси панталони, които се комбинират с кецове. Интересът към аксесоари като вратовръзки и папийонки е дребен ", сподели Николов.

При дамите, желани и тази година остават роклите вид " нимфа " с доста пайети и брукат по тях.

Актуални сега са и формалните дамски гащеризони.

" Момичетата постоянно са били по-взискателни. За разлика от момчетата, те доста по-често се поучават с родителите си за избора на тоалет ", разяснява Николай Николов.

Заради рестриктивните мерки и несигурността за провеждането на абитуриентските балове, подготовката за тях стартира в по-късен стадий. Според Николай Николов, бъдещите зрелостници и техните родители са били много внимателни в избора си на рокля и костюм по време на локдауна, а и много след него.

" Имаха леко резервирано отношение. Идваха, мериха рокли и костюми, само че не смееха да купят. Откакто падна локдауна обаче, нещата се възстановиха. Повечето зрелостници към този момент са подготвени с тоалета за бала ", сподели още Николов.

Цените на костюмите и роклите са разнообразни, според от модела и спомагателните аксесоари. При момчетата, общата цена за цялостна визия е сред 750 и 800 лв.. При девойките е с към 100 лв. по-скъпо.

Подробностите чуйте в репортажа на Иван Барбов:

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР