Едно от най-дългоочакваните събития в света на бойните спортове дойде.

...
Едно от най-дългоочакваните събития в света на бойните спортове дойде.
Коментари Харесай

UFC267 обещава да е едно от най-зрелищните бойни събития

Едно от най-дългоочакваните събития в света на бойните спортове пристигна. UFC267 предлага извънредно вълнуващи боеве, които ще може да наблюдавате в ефира на MAX Sport 2 довечера от 21:00 часа, непосредствено от мястото на събитието „ Етихад Арена “ в Абу Даби.

Първият дуел в основната карта дава обещание представление в полутежка категория. Набиращият скорост Магомед Анкалаев е изправя против разтърсеният някогашен кандидат за купата на UFC в тази категория – Волкан Йоздемир.

След борбата сред руснака и турчина откриваме друга набираща известност звезда - Хамзат Чимаев, който ще премери сили с Ли Жианлян.

Добре познатият на българската аудитория Александър Волков(побеждавал Благой Иванов) ще се изправи очи в очи с коравия поляк Маричн Тибура.

Среща №4 предлага следващ съветски войник, към който има мощен отзив последните години. Става въпрос за един от най-доверените хора на Хабиб Нурмагомедов - Ислам Махачев, който ще излезе в осмоъгълника против Дан Хуукър, който се би единствено преди месец на UFC266, където победи Мохамад Насрат.

В най-дългоочакваните борби, които са заложени като последни в програмата ще бъдат заложени две трофеи. Пьотр Ян се изправя против американеца Кори Сандхаген в дуел за купата в категория петел.

Главната борба за вечерта идва от една от най-интересните дивизии в UFC – полутежка. Шампионът Ян Блахович, който в последните си пет срещи има пет победи ще пази колана си против опитният бразилец Гловър Тейшейра, който също има пет победи при последните си пет влизания в осмоъгълника.

BLACHOWICZ vs TEIXEIRA! is LIVE and FREE TOMORROW on at 2pm ET
— danawhite (@danawhite)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР