Едно от най-дългоочакваните събития през тази пролет е появата на

...
Едно от най-дългоочакваните събития през тази пролет е появата на
Коментари Харесай

Неочаквано: Ето какво се случва с Меган и бебето й

Едно от най-дългоочакваните събития през тази пролет е появяването на кралското бебе на Меган Маркъл и принц Хари. Единствената информация, която е известна, е че то би трябвало да се появи на бял свят всеки миг. Разбира се, полът и името на бебето се пазят в безспорна загадка.

Това обаче надалеч не стопира необятната общност да прави най-различни догатки, свързани с малчугана. И до момента в който на дневен ред британците си имат и напълно друга значима тематика – Брекзит, то раждането на бебето ги вълнува доста повече в сравнение с политческата обстановка в страната.

И защото всички източници бяха безапелационни, че бебето би трябвало да се роди през април, то към този момент съществуват спекулации, че Меган е родила, само че това се пази в загадка. Това най-вероятно не е правилно, по-скоро херцогинята на Съсекс придвижва плода и бебето надалеч не е решило да се появи на бял свят.

Интересното е, че някои даже настояват, че са видели кралски конвой с розово одеялце, само че не, раждане не е имало. Явно терминът на Меган от дълго време е минал, само че медиите на Острова разясняват, че в това няма нищо притеснително. Съпругата на принц Хари е на 37 години и чака първото си дете, а източниците от двореца настояват, че тя се оправя добре със положението си.

„ Тя е добре, дружно с Хари са в имението им Фрогмор Котидж. И двамата са в доста положително въодушевление “, твърди източникът, пишат от БЛИЦ.

Според някои медии бебето ще се появи в понеделник, ще бъде момиче и ще се споделя Даяна – кръстено на известната си баба принцеса Даяна.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР