Едно от многото неудобства, които пандемията от COVID-19 внесе в

...
Едно от многото неудобства, които пандемията от COVID-19 внесе в
Коментари Харесай

Как чакането на опашка изкарва най-доброто в човека

Едно от многото неудобства, които пандемията от COVID-19 внесе в всекидневието ни, е цялостната смяна в навиците за извършване на покупки. Преди пандемията извършването на покупки можеше да се трансформира в наслаждение, само че към този момент не е по този начин, написа Aleteia.org.

Заради коронавирусната пандемия, която обхвана целия свят, извършването на покупки се трансформира в спретнат маратон, който се нуждае от също толкоз подготовка, що се касае за същински подобен. Вече се изисква подготовка, преди човек да отиде да пазари, било то и до хранителния магазин.

За да се съблюдават прецизните ограничения, наложени от множеството страни, е належащо човек да носи маска и ръкавици. Нужно е непрекъснато дезинфекциране. След това следва психологическият стрес от гледката на дългата опашка, извила се пред набелязания магазин. След като човек се подреди на опашката, той би трябвало да избере и уместно разстояние от индивида пред него, с цел да се избегне опцията от заразяване. В тази конюнктура човек би трябвало да огледа към себе си, към християнските добродетели, които да изкарат най-хубавото от него:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР