Едно от магнетичните семейства в Холивуд се разделя. Новината за

...
Едно от магнетичните семейства в Холивуд се разделя. Новината за
Коментари Харесай

Дойде ли краят на любовта? Джордж Клуни и Амал се развеждат?!

Едно от магнетичните фамилии в Холивуд се разделя. Новината за разкол в връзките сред Джордж и Амал Клуни обикаля начин на живот медиите в последните дни.

Според тиражираните информации Амал взела със себе си двете им деца - близнаците Ела и Александър, и отпътувала за Италия . Наскоро фамилията се снабди с къща на остров Сардиния, където се твърди, че се е открила 40-годишната адвокатка. 57-годишният артист пък живее в дома си във Англия.

 ф Getty
 Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло Edna предлага Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло
Официално удостоверение, че двойката се разделя досега обаче няма. Това не попречи да стартира да се разяснява, че при бракоразвод, съпрузите ще би трябвало да споделят положение от 520 млн. $.

Според изданието Radar Online сред съпрузите е имало сериозна свада. В същото време фамилни другари настояват, че Клуни прави всичко, с цел да върне жена си. В същото време артистът отхвърля раздялата пред US Weekly.

 ф Getty

Информациите, че холивудското семейство се разпада, са много изненадващи, в подтекста на любовта и поддръжката, която двойката показва при обществените си появи.

 ф Getty

Джордж Клуни подписа брак с Амал Аламудин през 2014 година на скромна гала във Венеция. През лятото на 2017-а се родиха и близнаците им Ела и Александър.

 ф Getty
Джордж Клуни : Скандал с Амал? Това са нелепости Как другарството сред Дженифър Анистън и Джордж Клуни оцеля през годините Началото на любовта: Джордж Клуни разкри по какъв начин се е срещнал с прелестната Амал Благородният Джордж Клуни е подарил по 1 милион на най-близките си другари 22 параграфа Джордж Клуни : 20 години след "Спешно поделение " артистът се завръща към сериалите Джордж Клуни : “Съжалявам, че не срещнах Амал по-рано
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР