Едно от чудесата в БТВ постоянно бива поднасяно от спортния

...
Едно от чудесата в БТВ постоянно бива поднасяно от спортния
Коментари Харесай

Петър Бакърджиев не е висок, не е красив и е голям темерут, а забива такива мадами! Каква е тайната му?


Едно от чудесата в БТВ непрекъснато бива поднасяно от спортния кореспондент Петър Бакърджиев, който се спука да забива хубавици, а той самият наподобява много зле. Каква е тайната му, се питат сътрудниците му.

В момента Пепи е привързан с финансистката Красимира, която също се оказа доста красива. Тя най-сетне се появи в общественото пространство и се видя, че превъзхожда половинката си многократно. Наскоро го направи татко за трети път.

Бакърджиев има две деца преди този момент от колежката си Гергана Гунчева, която също минава за една от хубавиците освен в медийните среди, само че и въобще в България. Двамата се разведоха преди година, само че и до през днешния ден остава мистерия по какъв начин жена с външността на Гери е прекарала 10 години в леглото с мъж като Пепи.

Още по-отдавна пък журналистът имаше връзка с друга от хубавиците в БТВ, а точно Виктория Петрова. Днес тя към този момент е много състарена, само че когато беше с Петър, беше считана за хубавицата на малкия екран.

Бакърджиев нито е висок и широкоплещест, нито има мускулесто тяло, нито пък в лице е нещо кой знае какво. Освен това по темперамент е заплашителен саможивец, както той самият се дефинира. Въпреки всичко това продължава да спи с някои от най-красивите дами у нас.

Според слуховете методът му при свалките бил много сполучлив. Той бил внезапен и непосредствен към дамите и в никакъв случай не им пправел непотребни похвали, което ги заинтригувало. Правел се на неприятно момче и номерът му минавал. Разбира се, тези, пред които минава, дали имат доста мозък в главата, щом се връзват на номера от тийнейджърството, се пита в загадката.

Източник: Topnewsbg.eu
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР