Едно е сигурно - заклетите фенове на колкото и да

...
Едно е сигурно - заклетите фенове на колкото и да
Коментари Харесай

Рядко първо издание на Хари Потър е продадено за 80 000 паунда на търг

Едно е несъмнено - върлите почитатели на колкото и да гледат филмите от поредицата и да четат книгите, в никакъв случай няма да им омръзне. Затова и не е изненада, че феновете са подготвени на съвсем всичко, с цел да преоткриват всякога по нов метод какъв брой прелестен е магьосническият свят.

Рядко първо издание на „ Хари Потър и философският камък “ на в „ извънредно положение “ е продадено за магическите 80 000 английски лири на търг. Книгата е една от 500 -те екземпляра с твърди корици, отпечатани при първото й издание през 1997 година и купени от книжарница в Нотингам. Оттогава милиони копия на книгата и на шестте й наследници са продадени по целия свят на доста езици.

 
               

На страницата за авторски права на книгата, световноизвестната авторка е кредитирана просто като Джоан Роулинг. На цена от 80 000 английски лири за изключителното копие на първо издание е продадена книгата в сряда. Продажната цена е една от най-високите, регистрирани в миналото за едно от творбите на Джей Кей Роулинг.

300 от истинските книги са изпратени в библиотеките и доста от тях са с " висок % на загуба и щета ".

Първото издание на същата книга, подписано от създателя, е продадено в Единбург за 125 000 английски лири предходната година, което сложи нов европейски връх на търг. През декември 2020 година сходно копие пък беше обещано за 68 000 лири на търг в Стафордшир.

И до през днешния ден книгите провокират интереса на международната аудитория и ни въодушевяват да се оглеждаме нетърпеливо за вълшебствата на всички места към себе си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР