Едни предсрочни избори в момента не са необходими, това заяви

...
Едни предсрочни избори в момента не са необходими, това заяви
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Не е държавническо поведение да се клати сегашното управление

Едни предварителни избори сега не са нужни, това съобщи депутатът от "Има подобен народ " Станислав Балабанов пред Българска национална телевизия

Той уточни, че не е държавническо държание да се клати настоящето ръководство. Станислав Балабанов не се тормози и от новата партия на някогашния длъжностен министър председател и боен министър Стефан Янев, осведоми

Според него, който и да е на власт в България, ще понася рецензии поради сложната обстановка в страната. "Невъзможно е нещата да се оправят за един ден или за една нощ ", сподели Балабанов и добави, че всички народни представители желаят да защитят националния интерес на България.

Балабанов не вижда под каква форма България ще бъде въвлечена във война, в случай че помогне на Украйна с военна помощ. "Ние би трябвало да избираме страна в един подобен миг, тъй като коя страна да изберем - страната на агресора ли ", запита депутатът от Има Такъв Народ.

Според него мирните договаряния са единственият излаз в една такава обстановка, в която се намира Украйна.

Балабанов дефинира като неточност на Българска социалистическа партия, че не са изпратили представител в българската делегация в Украйна. Президент, Народно заседание и Министерски съвет би трябвало да приказват в един глас. "Ще се опитаме да формираме оферти в задоволително просторен обсег - ремонт на украинските оръжия в България, да има филантропична и здравна помощ ", изясни депутатът.

Балабанов не знае дали Българска социалистическа партия ще изоставен ръководството, в случай че България окаже военна помощ на Украйна. "Не знам дали ще го създадат, аз не съм в Българска социалистическа партия и не съм в обувките на Корнелия Нинова ", разяснява депутатът от Има Такъв Народ.

Станислав Балабанов бе безапелационен, че тематиката и връзките с Република Северна Македония е алената линия за Има Такъв Народ.Тази алена линия, която няма цена, с цел да бъде прескочена, акцентира той. "Ние имаме ясни правила и в случай че не бъдат изпълнени, договаряния с Република Северна Македония за присъединение в Европейски Съюз няма да се водят ", сподели още Балабанов.

Ако бъде прекрачена алената линия за Има Такъв Народ, тогава обществото щяло да види какво ще направи партията на шоумена Слави Трифонов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР