Едни от най-вярващите хора се оказа, че работят в областната

...
Едни от най-вярващите хора се оказа, че работят в областната
Коментари Харесай

Администрацията се моли: Да идва ротацията, защото Надя Донкинска съсипа областната управа във Враца

Едни от най-вярващите хора се оказа, че работят в регионалната администрация във Враца, откри следствие на организация BulNews.
По празниците всекидневно хората пълнях храмовете с молба за здраве и благодат, само че тази година има още едно предпочитание. Работещите в регионалната администрация във Враца се помолиха и да идва бързо март месец, когато ще има ротация на ръководството на сглобката. Тогава ще бъдат заменени освен министър председателят и част от министрите, само че и регионалните шефове.
Това е витално значимо да бъде сторено с губернатора на Врачанска област Надя Донкинска. Безработната нимфоманка освен унищожи атмосферата в институцията, само че направи за смях виновния пост, който инцидентно зае по волята на заблудени фактори в Политическа партия. По през целия ден в кабинета й могат да бъда чути люти закани към тези, които я подлагат на критика и намерено се опълчват на методите й на ръководство. Случвало се е даже близо час и половина да има оперативка след някоя обява за нея в BulNews. Провалената някогашна банкерка по този начин и не проумя на какъв пост е сложена и какво се чака от нея. През миналите месеци в главата й се въртят единствено палави намерения, които никак на подхождат на застаряваща лелка като нея. Единствената й алтернатива всяка заран, когато въпреки всичко отиде на работа, е кой от двата служебни коня ще язди денем.
През това време чиновниците стоят в ступор и се чудят по какъв начин да извършват отговорностите си. Работната атмосфера е дотам отровена, че никой не изиска да чества Коледните празници с нея във Вършец и по тази причина там отидоха единствено 12 души. Купонът беше за сметка на страната и все пак той беше показно бойкотиран от администрацията. Това в никакъв случай не е било!
На процедура Политическа партия направиха по този начин, че през миналите месеци регионалната администрация във Враца не работи или в случай че въпреки всичко има подписан някакъв документ, това е по-малко от 10% от нейните благоприятни условия.
За ГЕРБ остана леката задача при наближаващата ротация да назначат собствен човек на виновния пост. Който и да е той, във всички случаи ще бъде с съсловия над Надя Донкинска. Това неразбирателство би трябвало да влезе в уроците по политология като ослепителен образец за несръчен регионален шеф. Донкинска направи толкоз неприятна услуга на Политическа партия, че би трябвало самите те да я изгонят с тояги от постройката на „ Демокрация “ №1…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР