Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по

...
Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по
Коментари Харесай

Иван и Ирина - романтиката е жива

" Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по пазарите. Там постоянно сме някак еуфорични от изобилието на усети и хора и постоянно хапваме нещо “на крайник ". Простите удоволствия са наш специалитет. Още за тях споделям в новата ми книга “Ритуали от моята гръцка кухня ". От декември – във всички огромни книжарници “. Това написа в Instagram профила си половинката на Иван - Ирина Тенчева.

" Любимият ни пазар! На мен, на теб и на Андрей “ – разяснява другата половинка на известното водещо дуо Иван и Андрей Емануела.

Ето какво още написа Ирина под поста си, което впечатли почитателите ѝ:  " Преди няколко години за Свети Валентин взех решение да подаря на Иван огромен размер от наша снимка, направена на стълбите на пазара във Валенсия. На нея бе запечатан миг, в който се смеем, хапваме хамон с топъл самун и пием рьоха от пластмасови чаши (почти като на фотосите от през днешния ден, само че без виното). Беше необикновено съвпадане, тъй като се оказа, че и той е решил да ме изненада със СЪЩИЯ кадър (от стотици подобни), в същия размер, с съвсем същата рамка, при все това в никакъв случай до този миг не си бяхме подарявали фотоси. Две обстановки, в които няма място за подозрение, в случай че са същински: когато обичате някого и когато ви е вкусно “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР