Едни от най-често използваните в козметиката екстракти: от охлюви и

...
Едни от най-често използваните в козметиката екстракти: от охлюви и
Коментари Харесай

REFAN комбинира в новата си козметична серия два от най-използваните и предпочитани екстракти

Едни от най-често употребяваните в козметиката екстракти: от охлюви и алое вера, са комбинирани в серията  на компания REFAN.

Серията включва: дневен крем, нощен крем, серум за лице и бутер крем за тяло. Използваме високоефективна дейна съставна част: гел-концентрат от алое вера, която се отглежда в Мексико и е с обезпечено качество. Съдържа над 300 незаменими за кожата субстанции, от които захари, витамини, микроелементи и аминокиселини.

Гел-концентратът от алое вера е със мощно регенериращо, хидратиращо и протвовъзпалително деяние. Широко се употребява в козметичните артикули, с помощта на извънредно позитивното му деяние върху кожата. Свойствата му са документирани от над 5000 години и се ползват в китайската, индийската и египетската просвета. Алоето е участвало като една от обичаните билки в разкрасяващите ритуали на египетските царици.

Другата дейна съставна част в серията е типов дестилат от охлюви с обезпечен френски генезис, който подтиква клетъчните функционалности, подкрепя регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене. Активира дермата, с помощта на съдържащите се в него скъпи съставни елементи – алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина и хиалуронова киселина.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР