Една звезда блести по-ярко от останалите в тазгодишните коледни албуми.

...
Една звезда блести по-ярко от останалите в тазгодишните коледни албуми.
Коментари Харесай

От Шер до Грегъри Портър — най-доброто от новите коледни албуми

Една звезда свети по-ярко от останалите в тазгодишните коледни албуми. Шер, тъй като това е тя, навлезе в сезона на даренията, носейки безделниците от първия си празничен музикален запис.

Смесица от оригинали и кавъри, Коледа (★★☆☆☆) има своя дял от тънки моменти с закрепена усмивка, до момента в който се преструваме, че се забавляваме, тъй като, добре, това е Шер. „ DJ Play a Christmas Song “ е генерична преправка на нейния денс-поп апотеоз „ Believe “, до момента в който елегантният дует „ Home “ е странна двойка с гласа на самия юлетид, Майкъл Бубле. Колкото по-малко се приказва за новия поп-рап на „ Drop Top Sleigh Ride “, толкоз по-добре. Но има един прекрасен миг от историята с кавъра на „ Christmas (Baby, Please Come Home) “ на Darlene Love, класическа версия от компилацията A Christmas Gift for You от 1963 година на Phil Spector.

Cher пее беквокали в оригинала като новопостъпил младеж. Тук към нея се причислява Любов, като и двамата се отдалечават измежду реконструкцията на продуцентския жанр на „ стената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР