Една точка раздели Илина Иванова от възможността да спечели медал

...
Една точка раздели Илина Иванова от възможността да спечели медал
Коментари Харесай

Една точка раздели Илина Иванова от медал на „Рамус София Оупън“, Кимия Ализаде от Отбора на бежанците остана със сребро



Една точка раздели Илина Иванова от опцията да завоюва орден в 9-то издание на интернационалния шампионат по олимпийско таекуондо „ Рамус София Оупън “. Бронзовата медалистка от миналогодишното  европейско състезание, което се организира в София, загуби четвъртфинала в категория 57 кг като отстъпи с 6:7 точки пред представителката на Австралия Анастасия Тупоу.

До същата фаза на конкуренцията в категория 54 кг доближи и Любомир Богданов. Състезателният на казанлъшкия клуб „ Кентавър “ не съумя да се опълчи на съвсем двуметровия нигериец Исак Нуридине и загуби дуела с 2:22 точки.

Втория кръг се оказа неизпълним за Калоян Бинев в категория 63 кг и Борислава Борисова (Херея) в категория 62 кг.



Състезателката от Отбора на бежанците Кимия Ализаде изненадващо си потегли със сребърно отличие. 23-годишната таекуондистка, която влезе в историята като първата иранка спечелила орден от олимпийски игри – бронз в от Олимпиадата в Рио де Жанейро, се отдръпна от финала в категория 62 кг и по този начин отстъпи първото място на канадката Леонарда Андрик.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР