Една снимка трогна света - кадърът с прегръдката на разделени

...
Една снимка трогна света - кадърът с прегръдката на разделени
Коментари Харесай

Прегръдка на разделени сиамски близнаци разплака света

Една фотография трогна света - фрагментът с прегръдката на разграничени сиамски близнаци при първата им среща след интервенцията. Това са Нив, родена 652 грама и Луи - кг и половина.

Сиамските близнаци от Ливърпул са разграничени при раждането. Лекарите предизвестили майката, че момиченцето може да не оцелее, разкрива Българска национална телевизия.

А фотографията от първата им среща две седмици по-късно, демонстрира какъв брой са щастливи дружно.

27-годишната Лора Ху родила близнаците с цезарово сечение в 30-ата седмица в болница в Ливърпул точно на 8 март.

" Те са невероятни, толкоз мощни, не бих могла да се гордея повече с тях! ", споделя разчувстваната Лора, която става майка за първи път.

През последните седмици от бременността ѝ лекарите непрекъснато се страхували за живота на по-малкото бебе. Нив е изпитвала дефицит на хранителни субстанции, само че все пак се оказва самоуверен войник. След раждането даже не била сложена на кислородно дишане, макар дребните си размери.

На фотографията близнаците са дружно за първи път след 14-дневна разлъка. Те се прегръщат и се държат за ръце. Очаква се, в случай че всичко върви добре, да си бъдат вкъщи през месец май. Семейството им ги чака с безгранична обич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР