Една от звездите на Лудогорец и най-резултатен чужденец в родното

...
Една от звездите на Лудогорец и най-резултатен чужденец в родното
Коментари Харесай

Героят за Лудогорец: ЦСКА е най-сериозната конкуренция

Една от звездите на Лудогорец и най-резултатен чужденец в родното състезание Марселиньо бе извънредно удовлетворен след гола си за триумфа с 1:0 над Черно море, а след него съобщи, че ЦСКА е най-сериозният съперник на „ орлите “ от Разград за шампионската купа този сезон.

“Тренираме такива удари. Страхотен удар. Няма значение кой вкарва, значимо е три точки. Следя позицията на вратаря. Много съм благополучен, че вкарах ”, показа бразилецът за страхотниси гол от фаул, който осъществя във Варна за минималната победа против „ моряците “.

“Можехме да вкараме още 2 или 3 гола. И половин на нула да е, значими са трите точки. Черно море имаше удари, само че нямаше чисти положения. Всеки мач би трябвало да бием. Няма да е елементарно “, добави още плеймейкърът.

„ Накрая е значимо да си първи, а не в този момент. За мен най-сериозната конкуренция е ЦСКА. Не тъй като са най-близо, а тъй като играят добър футбол. Ако бяхме изгубили през днешния ден, щеше да стане доста неприятно. Ние сме първи и би трябвало да задържим първото място до края на шампионата. Сега започваме да мислим за Лига Европа и за мача против Брага ”, приключи Марселиньо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР