Една от звездите на Арда Кърджали, Иван Коконов, даде ексклузивно

...
Една от звездите на Арда Кърджали, Иван Коконов, даде ексклузивно
Коментари Харесай

Коконов: Дано пак стигнем финал на купата, но този път да го спечелим

Една от звездите на Арда Кърджали, Иван Коконов, даде извънредно изявление за Gong.bg . Той показа упованията си за втората част от акцията в efbet Лига, заявявайки, че е изцяло реалистично да се търси влизане в челната шестица. 

Стрелецът добави, че се надява още веднъж кърджалийци да стигнат до финала на Sesame Купа на България, само че този път към този момент да побеждават. 

Казвам „ здравей “ на Иван Коконов. На първо място, по какъв начин се чувстваш?

Добре се усещам. Бих споделил, че протича добре лагера към този момент, тъй че ни предстоят единствено положителни моменти.

Вече сте повече от седмица в Турция, изиграхте и един мач, в който разбихте с 4:0 тим от топ 10 в турското състезание. Какво смяташ за подготвителния развой?

Лагерът протича доста добре на турска земя. В България наблегнахме на физическата подготовка. Сега акцентираме повече на динамичността и тактическите задания, които ни биват задавани от треньорите. Мисля, че това не беше първият състав на Аланияспор, само че се получи прекрасен мач, с много положения и добър резултат за нас.

Изцежда ли Александър Тунчев своите футболисти и по какъв начин усещаш работата с него?

Работи се добре, всичко е доста добре дозирано и щом нямаме травми, значи всичко е наред.

Какви са упоритостите ти през втората част на сезона?

Първо си поисквам да съм жив и здрав. Ще се трудя крепко, ще се разпределям във всеки мач и се надявам да създадем един сполучлив полусезон. Дано се класираме допустимо най-високо в таблицата и още веднъж да играем край на купата, единствено че този път да го спечелим!

Поставил ли си си цел за съответна численост голове през сезона?

Като точна численост не съм го мислел, само че бих желал да отбележа оптимално доста, с цел да оказа помощ на Арда.

Реалистично ли е да се мисли за влизане в топ 6?

Разбира се, че е действителна цел. Тази година разликите сред отборите са доста дребни. Една две следващи загуби може да ни вдигнат доста високо нагоре, както и няколко загуби може да ни смъкват надолу. Всичко е допустимо и се надявам ние да си печелим мачовете и да вървим нагоре.  

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР